Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Vijesti

20.12.2021.

Javni poziv za prijavljivanje lica za izbor na Listu lica za vodjenje disciplinskog postupka za lakšu povredu službene dužnosti državnog službenika i namještenika za 2022. godinu.

Na osnovu člana 99 Zakona o državnim službenicima i namještenicima (“Sl.list CG” br. 002/18, 034/19) i člana 3 Pravilnika o načinu i postupku sačinjavanja liste lica za vodjenje disciplinskog postupka za lakšu povredu službene dužnosti državnog službenika i namještenika (“Sl.list CG”, br. 53/18), Uprava za kadrove objavljuje, JAVNI POZIV za prijavljivanje lica za izbor na Listu...

10.12.2021.

U okviru Twinning projekta službenici Uprave za kadrove u studijskoj posjeti Hrvatskoj

U okviru Twinning projekta službenici Uprave za kadrove u studijskoj posjeti Hrvatskoj

U okviru Twinning projekta "Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnom sektoru“ službenici Uprave za kadrove su u periodu od 08. do 11. decembra 2021.godine posjetili Ministarstvo pravosuđa i uprave i Državnu školu za javnu upravu Republike Hrvatske.

01.12.2021.

Javni poziv za realizaciju Programa obuke za unutrašnjeg revizora u javnom sektoru

Uprava za kadrove objavljuje javni poziv zainteresovanim licima koja posjeduju znanje i vještine potrebne predavaču odnosno treneru da se prijave u postupku selekcije za realizaciju Programa obuke za unutrašnjeg revizora u javnom sektoru. Program sadrži četiri predmeta i sljedeće teme:

19.11.2021.

UNDP objavljuje oglase za pripremu online kurseva u okviru projekta ,,Ubrzanje digitalnog upravljanja"

U okviru projekta "Ubrzanje digitalnog upravljanja", UNDP u Crnoj Gori objavljuje oglase za pripremu online kurseva koje možete pogledati na linkovima u nastavku:

17.11.2021.

Obuka "Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga"

Obuka "Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga"

Uprava za kadrove, uz podršku Twining projekta Evropske unije, "Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnom sektoru Crne Gore", realizovala je u Pogorici, 16. i 17. novembra 2021. godine, dvije jednodnevne obuke na temu „Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga“, za službenike koji učestvuju u kadrovskom planiranju i zapošljavanju državnih i lokalnih službenika i namještenika.

17.11.2021.

Produžen rok za prijavu predavača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Uprava za kadrove produžava rok za prijavu predavača odnosno trenera za realizaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta do 01. decembra 2021. godine.

03.11.2021.

Analiza potreba za obukom na lokalnom nivou

Nakon aktivnosti koja se tiče sprovođenja analize potreba na centralnom nivou ista je nastavljena i na lokalnom nivou. Imajući u vidu zakonsku obavezu jedinica lokalne samouprave da utvrđuju godišnje planove obuka koje dostavljaju Upravi za kadrove, a na osnovu kojih Uprava za kadrove donosi Program obuka stručnog osposobljavanja i usavršavanja lokanih službenika i namještenika i utvrđuje Godišnji plan obuka za lokalne službenike i namještenike, juče je održana prva od tri radionice na temu „Analiza potreba za obukom“.

02.11.2021.

Nastavak saradnje sa Agencijom za sprječavanje korupcije

Nastavak saradnje sa Agencijom za sprječavanje korupcije

U vezi nastavka dugogodišnje uspješne saradnje Uprave za kadrove i Agencije za sprječavanje korupcije, v.d direktorica Uprave za kadrove, mr Jovana Nišavić i direktorica Agencije za sprječavanje korupcije, Jelena Perović, su sa svojim saradnicima, 01. novembra 2021. godine, u prostorijama Agencije za sprječavanje korupcije, održale sastanak po pitanju edukacije službenika na temu etike i integriteta.

26.10.2021.

Održana ceremonija dodjele Potvrda polaznicima Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

U organizaciji Uprave za kadrove, 26. oktobra 2021. godine, organizovana je svečana ceremonija dodjele Potvrda polaznicima Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta, koji su pohađali Program od 10. maja do 15. juna 2021. godine.

22.10.2021.

Odgađanje seminara "Upravljanje rizicima"

Uprava za kadrove odgađa temin seminara "Upravljanje rizicima", koji je planiran za ponedeljak, 25. oktobar 2021. godine. Naredni termin će biti naknadno utvrđen.