Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Vijesti

27.06.2022.

Radna posjeta prof. dr Klausa Erdmanna i njegovih saradnika institucijama državne uprave Crne Gore

Radna posjeta prof. dr Klausa Erdmanna i njegovih saradnika institucijama državne uprave Crne Gore Rukovodilac regionalnog projekta "Podrška procesu digitalizacije obuka iz EU oblasti u javnoj upravi Zapadnog Balkana" prof. dr Klaus Erdmann boravio je, sa svojim saradnicima, u radnoj posjeti Crnoj Gori tokom prethodne sedmice.

20.06.2022.

Javni poziv za predavače za realizaciju Programa obuke za računovođu u javnom sektoru

Uprava za kadrove objavljuje javni poziv zainteresovanim licima koja posjeduju visoko obrazovanje, radno iskustvo od minimum 5 godina na poslovima koji se odnose na temu za koju se kandidat prijavljuje i iskustvo u realizaciji obuka ili drugih oblika sprovođenja stručnog usavršavanja, da se prijave za postupak selekcije kandidata za predavače/trenere za realizaciju Programa obuke za računovođu u javnom sektoru za navedene teme.

14.06.2022.

ODLAGANJE PROVJERE KOMPETENCIJA, ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA KOJI ISPUNJAVAJU USLOVE JAVNOG KONKURSA

Poštovani kandidati, Obavještavamo vas da se provjera kompetencija, znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju uslove javnog konkursa koji je Uprava za kadrove, dana 20.04.2022. godine objavila za potrebe Uprave za željeznice, za radno mjesto direktor/ica, zakazana za dan 14.06.2022. godine (utorak), sa početkom u 8.00h, ODLAŽE.

10.06.2022.

Svečana dodjela potvrda polaznicima Programa orbazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Danas je u Upravi za kadrove upriličena svečana dodjela potvrda polaznicima Programa orbazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima. Time smo zaokružili još jedan, tačnije četvrti, ciklus ovog Programa.

01.06.2022.

Održan sastanak Mreža za upravljanje ljudskim resursima na temu „Prezentacija Pilot projekta Mjerenje zadovoljstva zaposlenih“

Uprava za kadrove je održala sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima dana 31. maja sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama Crvenog krsta Crne Gore.

26.05.2022.

Radionica "Planiranje ljudskih resursa i veza sa procesom budžetiranja"

Predstavnici Uprave za kadrove, Ministarstva javne uprave i Ministarstva finansija, pohađali su danas radionicu o planiranju ljudskih resursa u vezi sa procesom budžetiranja, koju su organizovale SIGMA i OECD u Podgorici.

25.05.2022.

Posjeta ambasadorke Sjedinjenih Americkih Drzava Džudi Rajzing Rajnke

Direktorica Uprave za kadrove Jovana Nišavić, sa svojim saradnicima, susrela se sa NJ.E. uvaženom ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke.

20.05.2022.

Uprava za kadrove pripremila UZK report

Uprava za kadrove je pripremila UZK report koji prikazuje najvažnije aktivnosti koje smo realizovali u I kvartalu 2022.godine.

18.05.2022.

Posjeta Službi za upravljanje kadrovima Republike Srbije

U okviru instrumenta Regionalne škole za državnu upravu (ReSPA) - Šema mobilnosti - službenici Uprave za kadrove su, u periodu od 12. do 13. maja 2022. godine posjetili Službu za upravljanje kadrovima Republike Srbije.

13.05.2022.

STIPENDIJA VLADE LUKSEMBURGA

Evropski institut za javnu upravu (EIPA) i Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova Velikog Vojvodstva Luksemburga, kao jedan od vidova podrške Crnoj Gori na putu ka Evropskoj uniji, stavlja na raspolaganje stipendije kandidatima iz Crne Gore za master na evropskim pravnim studijama u Luksemburgu (MELS ONLINE) 2022-2024. Stipendija je namijenjena mladim profesionalcima koji posjeduju Bachelor diplomu iz oblasti prava, političkih nauka, ekonomije, evropskih studija i stranih jezika i koji su već započeli svoju karijeru kao državni službenici, predstavnici organizacija civilnog društva ili pravosuđa.