Мања слова Већа слова РССузкузк

Вијести

27.06.2022.

Радна посјета проф. др Клауса Ердманна и његових сарадника институцијама државне управе Црне Горе

Радна посјета проф. др Клауса Ердманна и његових сарадника институцијама државне управе Црне Горе Руководилац регионалног пројекта "Подршка процесу дигитализације обука из ЕУ области у јавној управи Западног Балкана" проф. др Клаус Ердманн боравио је, са својим сарадницима, у радној посјети Црној Гори током претходне седмице.

20.06.2022.

Јавни позив за предаваче за реализацију Програма обуке за рачуновођу у јавном сектору

Управа за кадрове објављује јавни позив заинтересованим лицима која посједују високо образовање, радно искуство од минимум 5 година на пословима који се односе на тему за коју се кандидат пријављује и искуство у реализацији обука или других облика спровођења стручног усавршавања, да се пријаве за поступак селекције кандидата за предаваче/тренере за реализацију Програма обуке за рачуновођу у јавном сектору за наведене теме.

14.06.2022.

ОДЛАГАЊЕ ПРОВЈЕРЕ КОМПЕТЕНЦИЈА, ЗНАЊА И СПОСОБНОСТИ КАНДИДАТА КОЈИ ИСПУЊАВАЈУ УСЛОВЕ ЈАВНОГ КОНКУРСА

Поштовани кандидати, Обавјештавамо вас да се провјера компетенција, знања и способности кандидата који испуњавају услове јавног конкурса који је Управа за кадрове, дана 20.04.2022. године објавила за потребе Управе за жељезнице, за радно мјесто директор/ица, заказана за дан 14.06.2022. године (уторак), са почетком у 8.00х, ОДЛАЖЕ.

10.06.2022.

Свечана додјела потврда полазницима Програма орбазовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима

Данас је у Управи за кадрове уприличена свечана додјела потврда полазницима Програма орбазовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима. Тиме смо заокружили још један, тачније четврти, циклус овог Програма.

01.06.2022.

Одржан састанак Мрежа за управљање људским ресурсима на тему „Презентација Пилот пројекта Мјерење задовољства запослених“

Управа за кадрове је одржала састанак Мреже за управљање људским ресурсима дана 31. маја са почетком у 10:00 часова, у просторијама Црвеног крста Црне Горе.

26.05.2022.

Радионица "Планирање људских ресурса и веза са процесом буџетирања"

Представници Управе за кадрове, Министарства јавне управе и Министарства финансија, похађали су данас радионицу о планирању људских ресурса у вези са процесом буџетирања, коју су организовале СИГМА и ОЕЦД у Подгорици.

25.05.2022.

Посјета амбасадорке Сједињених Америцких Дрзава Џуди Рајзинг Рајнке

Директорица Управе за кадрове Јована Нишавић, са својим сарадницима, сусрела се са Њ.Е. уваженом амбасадорком Сједињених Америчких Држава у Црној Гори, Џуди Рајзинг Рајнке.

20.05.2022.

Управа за кадрове припремила УЗК репорт

Управа за кадрове је припремила УЗК репорт који приказује најважније активности које смо реализовали у И кварталу 2022.године.

18.05.2022.

Посјета Служби за управљање кадровима Републике Србије

У оквиру инструмента Регионалне школе за државну управу (РеСПА) - Шема мобилности - службеници Управе за кадрове су, у периоду од 12. до 13. маја 2022. године посјетили Службу за управљање кадровима Републике Србије.

13.05.2022.

СТИПЕНДИЈА ВЛАДЕ ЛУКСЕМБУРГА

Европски институт за јавну управу (ЕИПА) и Министарство вањских и европских послова Великог Војводства Луксембурга, као један од видова подршке Црној Гори на путу ка Европској унији, ставља на располагање стипендије кандидатима из Црне Горе за мастер на европским правним студијама у Луксембургу (МЕЛС ОНЛИНЕ) 2022-2024. Стипендија је намијењена младим професионалцима који посједују Бацхелор диплому из области права, политичких наука, економије, европских студија и страних језика и који су већ започели своју каријеру као државни службеници, представници организација цивилног друштва или правосуђа.