Мања слова Већа слова РСС
узкузк
>

СТИПЕНДИЈА ВЛАДЕ ЛУКСЕМБУРГА

Датум објаве: 13.05.2022 10:51 | Аутор: узк

Испис Штампај страницу


Европски институт за јавну управу (ЕИПА) и Министарство вањских и европских послова Великог Војводства Луксембурга, као један од видова подршке Црној Гори на путу ка Европској унији, ставља на располагање стипендије кандидатима из Црне Горе за мастер на европским правним студијама у Луксембургу (МЕЛС ОНЛИНЕ) 2022-2024.
Стипендија је намијењена младим професионалцима који посједују Бацхелор диплому из области права, политичких наука, економије, европских студија и страних језика и који су већ започели своју каријеру као државни службеници, представници организација цивилног друштва или правосуђа.
Мастер програм, у трајању од двије академске године, подразумијева комбиновано праћење наставе. Наиме, 4 викенда по семестру предавања ће се организовати у Луксембургу, док ће се остатак предавања организовати онлине.
Стипендија је посебно намијењена кандидатима којима је потребна финасијска подршка и покрива трошкове приступа онлине предавањима, материјала за учење, као и трошкове међународног лета, уз учешће у трошковима боравка у Луксембургу.
Рок за аплицирање је 31. мај 2022. године, док ће Селекциона комисија изабрати најбоље кандидате 24. јуна 2022. године.
Више информација о Мастер програму можете пронаћи на www.еиоа.еу/мелс
За додатну подршку можете контактирати организаторке МЕЛС програма, Јулиетте Моллицоне-Боуссаге или Бланку Опелатову путема е-маила мелсонлине@еипа.еу