Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Vijesti

16.04.2021.

JAVNI POZIV za izbor eksperta i predavača odnosno trenera za kreiranje sadržine digitalnog programa obuke iz EU oblasti i realizaciju obuka

Objavljuje se javni poziv svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz EU oblasti i vještine potrebne predavaču/treneru, da se prijave za učešće u postupku izbora eksperta – predavača odnosno trenera za kreiranje sadržine digitalnog programa obuke iz EU oblasti i realizaciju obuka.

15.04.2021.

Online obuke „Javne nabavke“ i „Elektronski sistem javnih nabavki“

Uprava za kadrove organizuje, za zainteresovane državne i lokalne službenike, sljedeće online obuke: • Online obuka „Elektronski sistem javnih nabavki“ realizovaće se 26. aprila 2021. godine, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova. • Online obuka „Javne nabavke“ realizovaće se 29. aprila 2021. godine, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova.

15.04.2021.

Online obuka „Upravni postupak“

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom obuka, predviđenih Kalendarom obuka za realizaciju Opšteg programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika.

12.04.2021.

Javni poziv za polaznike/ce programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Javni poziv za polaznike/ce programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Uprava za kadrove organizuje drugi ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta, koji će se realizovati online, u periodu od 10.maja do 15. juna 2021. godine.

09.04.2021.

Uprava za kadrove je pripremila četvrti broj Biltena

Uprava za kadrove je pripremila četvrti broj Biltena

Uprava za kadrove je pripremila četvrti broj Biltena koji sadrži pregled najznačajnijih novosti u razvoju ljudskih resursa za period januar-april 2021.godine. Ovo je prvi od četiri broja koje će Uprava za kadrove objaviti tokom ove godine sa idejom da bilten bude stalni izvor informacija i aktuelnosti.

08.04.2021.

Online obuka „Slobodan pristup informacijama“

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom Kalendara obuka za realizaciju Opšteg programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika, za period februar - jun 2021. godine i s tim u vezi, 09. aprila 2021. godine, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova, organizuje online obuku „Slobodan pristup informacijama“.

06.04.2021.

Obuke u organizaciji državne škole za administraciju–ENA i Međunarodne organizacije za frankofoniju–OIF

Obuke u organizaciji državne škole za administraciju–ENA i Međunarodne organizacije za frankofoniju–OIF

Državna škola za administraciju–ENA i Međunarodna organizacija za frankofoniju–OIF i ove godine organizuju obuke na različite teme. Uslov za pohađanje obuka je poznavanje francuskog jezika na nivou B2.

06.04.2021.

Realizacija obuke "Monitoring, izvještavanje i evaluacija"

Uprava za kadrove i Generalni sekretarijat Vlade organizuju šesti i ujedno poslednji Modul obuke Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje na temu "Monitoring, izvještavanje i evaluacija", koji će realizovati online, putem ZOOM platforme, 5, 6, 8 i 9. aprila 2021. godine.

30.03.2021.

Online obuka „Rodna ravnopravnost u javnoj upravi“

Uprava za kadrove, u saradnji sa UNDP, organizuje jednodnevnu online obuku „Rodna ravnopravnost u javnoj upravi“, koja će se realizovati 31. marta, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova.