Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  


 

 узк
 

 УЗК

 
узк 
 

узк

 

узк

 

узк

 

конкурси за радна мјеста

 

УЗК

узк

узкузк

Актуелности

23.09.2021.

Датум провјере кандидата по јавном конкурса за потребе - Основног суда у Подгорици - објављено дана 23.09.2021. године

Поштовани кандидати, Обавјештавамо вас, да ће се провјера знања, способности, компетенција и вјештина кандидата који испуњавају услове огласа који је Управа за кадрове, дана 06.08.2021. године објавила за потребе Основног суда у Подгорици, за радно мјесто Савјетник/ца, одржати дана 01.10.2021. године (петак) у 08:00х, у просторијама Управе за кадрове.

више...
22.09.2021.

Одржан састанак Мреже за управљање људским ресурсима на тему „Улога и значај Централне кадровске евиденције у области управљања људским ресурсима и израда Кадровског плана кроз ЦКЕ – нова апликација ЦКЕ“

Састанак Мреже за управљање људским ресурсима на тему „Улога и значај Централне кадровске евиденције у области управљања људским ресурсима и израда Кадровског плана кроз ЦКЕ – нова апликација ЦКЕ“ одржан је данас у Управи за кадрове, на ком су присуствовали представници органа државне управе, а који су чланови Мреже.

више...
20.09.2021.

Јавни позив за реализацију специфичног Програма обуке из области Анализе ефеката прописа (РИА)

Управа за кадрове објављује јавни позив свим заинтересованим лицима која посједују знања и вјештине потребне предавачу односно тренеру да се пријаве у поступку селекције за реализацију специфичног Програма обуке из области анализе ефеката прописа-РИА. Услови за пријаву: 1. Високо образовање; 2. Знање из области за коју се кандидат пријављује; 3. Радно искуство од минимум 3 године у области за коју се кандидат пријављује; 4. Искуство у реализацији обука (факултативан услов).

више...
20.09.2021.

Радионица "Анализа потреба за обуком"

Управа за кадрове у сарадњи са СИГМА-ом организује једнодневне радионице на тему „Анализа потреба за обуком“, које ће се организовати 20. септембра, 21. септембра, 27. септембра и 01. октобра 2021. године, у хотелу „Хилтон“ у Подгорици. Ове радионице су у обавези да похађају сви службеници за људске ресурсе и запослени у јединицама за људске ресурсе у државним органима, који су дужни да спроведу Анализу потреба за обуком у својој институцији, у складу са Методологијом коју је припремила Управа за кадрове, а све у складу са Закључком Владе Црне Горе, број 04-3728/2 од 30. јула 2021. године

више...
17.09.2021.

Календар обука за државне службенике и намјештенике, септембар - децембар 2021. година

Календар обука за државне службенике и намјештенике, септембар - децембар 2021. година

Постоване колегинице и колеге, Управа за кадрове је креирала Календар обука за реализацију Општег програма стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника, период септембар-децембар 2021. године. Пријављивање на обуке врши се искључиво преко Кадровског информационог система.

више...