Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  


узкузк

Актуелности

22.10.2020.

Организација семинара "Закон о управном поступку", Подгорица, 23. октобар 2020. године

Управа за кадрове организује семинар на тему "Закон о управном поступку", који ће се одржати у петак, 23. октобра 2020. године у Мултимедијалној сали Управе за кадрове у 9х.

више...
22.10.2020.

Онлине обука “Европска конвенција о људским правима, члан 6 став 1 - одлучивање у разумном року у управном поступку”

Управа за кадрове организује једнодневну онлине обуку на тему “Европска конвенција о људским правима, члан 6 став 1 - одлучивање у разумном року у управном поступку”.

више...
22.10.2020.

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е ПОСЛОДАВЦИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е ПОСЛОДАВЦИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ У складу са новим Законом о раду ("Службени лист Црне Горе", бр. 074/19), послодавац је дужан да Управи за кадрове достави податке о запосленима коме је исплаћена отпремнина по основу споразумног престанка радног односа или по основу престанка потребе за његовим радом у привредном друштву, јавној установи и другој јавној служби, чији је већински власник држава, односно јединица локалне самоуправе или држава, односно јединица локалне самоуправе има учешће у капиталу. У циљу праћења ограничења запошљавања лица којима је исплаћена отпремнина, Управа за кадрове је креирала апликацију за електронскео вођење евиденције. Службеница Управе за кадрове задужена за давање информација: Нађа Вукчевић, тел.бр. 020/202-291, емаил: надја.вукцевиц@узк.цо.ме.

више...
19.10.2020.

Онлине обука „Забрана дискриминације“

Управа за кадрове организује једнодневну онлине обуку на тему „Забрана дискриминације“ Онлине обука це се реализовати 20. октобра 2020. године, преко Зоом платформе, са почетком у 09.00 часова.

више...
12.10.2020.

Дводневна обука на тему „Закон о заштити потрошача у погледу права ЕУ: правила и поступци“

Управа за кадрове уз подршку Европског центра за судије и правнике из Луксембурга који функционише у оквиру ЕИПА-е (Европски институт за државну управу), наставља са реализацијом активности на имплементацији Програма обука за судску и тужилачку администрацију, као и за запослене у судском и тужилачком савјету.

више...