Мања слова Већа слова РСС
узкузк

Актуелности

16.04.2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ за избор експерта и предавача односно тренера за креирање садржине дигиталног програма обуке из ЕУ области и реализацију обука

Објављује се јавни позив свим заинтересованим лицима, професорима Универзитета, државним и локалним службеницима као и свима онима који посједују знања из ЕУ области и вјештине потребне предавачу/тренеру, да се пријаве за учешће у поступку избора експерта – предавача односно тренера за креирање садржине дигиталног програма обуке из ЕУ области и реализацију обука.

више...
15.04.2021.

Онлине обуке „Јавне набавке“ и „Електронски систем јавних набавки“

Управа за кадрове организује, за заинтересоване државне и локалне службенике, сљедеће онлине обуке: • Онлине обука „Електронски систем јавних набавки“ реализоваће се 26. априла 2021. године, преко Зоом платформе, са почетком у 09.00 часова. • Онлине обука „Јавне набавке“ реализоваће се 29. априла 2021. године, преко Зоом платформе, са почетком у 09.00 часова.

више...
15.04.2021.

Онлине обука „Управни поступак“

Управа за кадрове наставља са реализацијом обука, предвиђених Календаром обука за реализацију Општег програма стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника.

више...
12.04.2021.

Јавни позив за полазнике/це програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета

Јавни позив за полазнике/це програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета

Управа за кадрове организује други циклус Програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета, који ће се реализовати онлине, у периоду од 10.маја до 15. јуна 2021. године.

више...