Manja slova Veća slova RSS
uzkuzk

Aktuelnosti

02.03.2021.

Online obuka „Elektronski sistem javnih nabavki“

Uprava za kadrove, 03. marta 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova, organizuje online obuku „Elektronski sistem javnih nabavki“. Obuka će se realizovati preko Zoom platforme.

više...
26.02.2021.

Organizacija obuke "Troškovi reformskih aktivnosti i razumijevanje fiskalne realnosti"

Uprava za kadrove i Generalni sekretarijat Vlade u prvoj sedmici marta organizuju Modul V Programa obrazovanja za stručno usavršavanje držanih službenika za strateško planiranje, na temu "Troškovi reformskih aktivnosti i razumijevanje fiskalne realnosti", na kojem će se ...

više...
24.02.2021.

ONLINE OBUKE U ORGANIZACIJI TAJLANDSKE AGENCIJE ZA MEĐUNARODNU SARADNJU

Tajlandska agencija za međunarodnu saradnju (TICA) u okviru Godišnjeg međunarodnog programa obuka (AITC), organizuje online obuke iz oblasti filozofije ekonomske dovoljnosti, klimatskih promjena, sigurnosti hrane, javnog zdravlja, kao i drugih tema koje su povezane sa Održivim razvojnim ciljevima (SDG), u periodu od marta do decembra 2021.godine.

više...
24.02.2021.

ONLINE OBUKE U OKVIRU ITEC PROGRAMA

Vlada Republike Indije je objavila poziv za online obuke u okviru projekta ITEC „Indijski program tehničke i ekonomske saradnje“, za 2021.godinu. Program je namijenjen službenicima iz kategorije visoko- rukovodnog kadra, ekspertsko- rukovodnog kadra i ekspertskog kadra i sprovodi se u saradnji sa preko 40 instituta iz Indije.

više...
23.02.2021.

Online obuka „Davanje i prihvatanje povratne informacije“

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom obuka, predviđenih Kalendarom obuka za realizaciju Opšteg programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika.

više...