Manja slova Veća slova RSS
uzkuzk

Aktuelnosti

28.01.2022.

Uprava za kadrove pripremila UZK report

Uprava za kadrove pripremila UZK report

Uprava za kadrove je pripremila UZK report koji prikazuje najvažnije aktivnosti koje smo realizovali tokom 2021.godine. UZK report predstavlja rezultat rada i saradnje sa našim saradnicima, ali i vidljivost procesa u sprovođenju misije i vizije Uprave za kadrove.

Download više...
25.01.2022.

Rezultati sa provjere znanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove je sprovela provjeru znanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, 17. i 25. januara 2022. godine.

više...
17.01.2022.

Javni poziv za predavače/trenere za realizaciju Programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja

Uprava za kadrove objavljuje javni poziv zainteresovanim licima koja posjeduju znanje i vještine potrebne predavaču odnosno treneru da se prijave u postupku selekcije kandidata za predavače odnosno trenere za realizaciju programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja za teme...

više...
30.12.2021.

Uprava za kadrove pripremila je treći broj časopisa UZKoncept

Uprava za kadrove pripremila je treći broj časopisa UZKoncept

Uprava za kadrove je pripremila treći broj časopisa UZKoncept koji na simboličan način, kroz autorske tekstove kolega iz državne uprave i naših saradnika iz državne uprave i privatnog sektora, ima za cilj da podstakne bolju komunikaciju i vidljivost procesa u sprovođenju misije i vizije Uprave za kadrove.

više...
27.12.2021.

Ispit za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove organizuje polaganje ispita za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, koji se sastoji iz pisanog i usmenog dijela, a pravo na polaganje imaju polaznici Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, koji su pohađali mimimum 80% Programa.

više...