Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

 

 uzk
 

 UZK

 
uzk 
 

uzk

 

uzk

 

uzk

 

konkursi za radna mjesta

 

UZK

uzk

uzkuzk

Aktuelnosti

23.09.2021.

Datum provjere kandidata po javnom konkursa za potrebe - Osnovnog suda u Podgorici - objavljeno dana 23.09.2021. godine

Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se provjera znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina kandidata koji ispunjavaju uslove oglasa koji je Uprava za kadrove, dana 06.08.2021. godine objavila za potrebe Osnovnog suda u Podgorici, za radno mjesto Savjetnik/ca, održati dana 01.10.2021. godine (petak) u 08:00h, u prostorijama Uprave za kadrove.

više...
22.09.2021.

Održan sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima na temu „Uloga i značaj Centralne kadrovske evidencije u oblasti upravljanja ljudskim resursima i izrada Kadrovskog plana kroz CKE – nova aplikacija CKE“

Sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima na temu „Uloga i značaj Centralne kadrovske evidencije u oblasti upravljanja ljudskim resursima i izrada Kadrovskog plana kroz CKE – nova aplikacija CKE“ održan je danas u Upravi za kadrove, na kom su prisustvovali predstavnici organa državne uprave, a koji su članovi Mreže.

više...
20.09.2021.

Javni poziv za realizaciju specifičnog Programa obuke iz oblasti Analize efekata propisa (RIA)

Uprava za kadrove objavljuje javni poziv svim zainteresovanim licima koja posjeduju znanja i vještine potrebne predavaču odnosno treneru da se prijave u postupku selekcije za realizaciju specifičnog Programa obuke iz oblasti analize efekata propisa-RIA. Uslovi za prijavu: 1. Visoko obrazovanje; 2. Znanje iz oblasti za koju se kandidat prijavljuje; 3. Radno iskustvo od minimum 3 godine u oblasti za koju se kandidat prijavljuje; 4. Iskustvo u realizaciji obuka (fakultativan uslov).

više...
20.09.2021.

Radionica "Analiza potreba za obukom"

Uprava za kadrove u saradnji sa SIGMA-om organizuje jednodnevne radionice na temu „Analiza potreba za obukom“, koje će se organizovati 20. septembra, 21. septembra, 27. septembra i 01. oktobra 2021. godine, u hotelu „Hilton“ u Podgorici. Ove radionice su u obavezi da pohađaju svi službenici za ljudske resurse i zaposleni u jedinicama za ljudske resurse u državnim organima, koji su dužni da sprovedu Analizu potreba za obukom u svojoj instituciji, u skladu sa Metodologijom koju je pripremila Uprava za kadrove, a sve u skladu sa Zaključkom Vlade Crne Gore, broj 04-3728/2 od 30. jula 2021. godine

više...
17.09.2021.

Kalendar obuka za državne službenike i namještenike, septembar - decembar 2021. godina

Kalendar obuka za državne službenike i namještenike, septembar - decembar 2021. godina

Postovane koleginice i kolege, Uprava za kadrove je kreirala Kalendar obuka za realizaciju Opšteg programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika, period septembar-decembar 2021. godine. Prijavljivanje na obuke vrši se isključivo preko Kadrovskog informacionog sistema.

više...