Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

08.11.2021.

Datum provjere kandidata po javnom konkursu za potrebe - Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma - objavljeno dana 08.11.2021. godine

Datum provjere kandidata po javnom konkursu za potrebe - Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma - objavljeno dana 08.11.2021. godine

Poštovani kandidati, Obavještavamo vas da će se provjera kompetencija, znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju uslove javnog konkursa koji je Uprava za kadrove, dana 10.09.2021. godine objavila za potrebe Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, za radna mjesta generalni/a direktor/ica - Direktorat za građevinarstvo, generalni/a direktor/ica - Direktorat za razvoj stanovanja i legalizaciju i generalni/a direktor/ica - Direktorat za ekologiju održati dana 19.11.2021. godine (petak) u prostorijama Uprave za kadrove, sa početkom u 9.00h, kada će se sprovesti testiranje u pisanoj formi (izrada pisanog rada) i u 11.00h strukturirani intervju. 

 uzk
 

 UZK

 
uzk 
 

uzk

 

uzk

 

uzk

 

konkursi za radna mjesta

 

UZK

uzk

uzkuzk

Aktuelnosti

19.11.2021.

UNDP objavljuje oglase za pripremu online kurseva u okviru projekta ,,Ubrzanje digitalnog upravljanja"

U okviru projekta "Ubrzanje digitalnog upravljanja", UNDP u Crnoj Gori objavljuje oglase za pripremu online kurseva koje možete pogledati na linkovima u nastavku:

više...
17.11.2021.

Obuka "Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga"

Obuka "Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga"

Uprava za kadrove, uz podršku Twining projekta Evropske unije, "Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnom sektoru Crne Gore", realizovala je u Pogorici, 16. i 17. novembra 2021. godine, dvije jednodnevne obuke na temu „Kadrovsko planiranje i zapošljavanje na osnovu zasluga“, za službenike koji učestvuju u kadrovskom planiranju i zapošljavanju državnih i lokalnih službenika i namještenika.

više...
17.11.2021.

Produžen rok za prijavu predavača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Uprava za kadrove produžava rok za prijavu predavača odnosno trenera za realizaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta do 01. decembra 2021. godine.

više...
03.11.2021.

Analiza potreba za obukom na lokalnom nivou

Nakon aktivnosti koja se tiče sprovođenja analize potreba na centralnom nivou ista je nastavljena i na lokalnom nivou. Imajući u vidu zakonsku obavezu jedinica lokalne samouprave da utvrđuju godišnje planove obuka koje dostavljaju Upravi za kadrove, a na osnovu kojih Uprava za kadrove donosi Program obuka stručnog osposobljavanja i usavršavanja lokanih službenika i namještenika i utvrđuje Godišnji plan obuka za lokalne službenike i namještenike, juče je održana prva od tri radionice na temu „Analiza potreba za obukom“.

više...
02.11.2021.

Nastavak saradnje sa Agencijom za sprječavanje korupcije

Nastavak saradnje sa Agencijom za sprječavanje korupcije

U vezi nastavka dugogodišnje uspješne saradnje Uprave za kadrove i Agencije za sprječavanje korupcije, v.d direktorica Uprave za kadrove, mr Jovana Nišavić i direktorica Agencije za sprječavanje korupcije, Jelena Perović, su sa svojim saradnicima, 01. novembra 2021. godine, u prostorijama Agencije za sprječavanje korupcije, održale sastanak po pitanju edukacije službenika na temu etike i integriteta.

više...