Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

16.04.2021.

JAVNI POZIV za izbor eksperta i predavača odnosno trenera za kreiranje sadržine digitalnog programa obuke iz EU oblasti i realizaciju obuka

JAVNI POZIV za izbor eksperta i predavača odnosno trenera za kreiranje sadržine digitalnog programa obuke iz EU oblasti i realizaciju obuka

Objavljuje se javni poziv svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz EU oblasti i vještine potrebne predavaču/treneru, da se prijave za učešće u postupku izbora eksperta – predavača odnosno trenera za kreiranje sadržine digitalnog programa obuke iz EU oblasti i realizaciju obuka. 

 UZK

 
 uzk
 
 UZK
 

uzk

 

uzk

 

uzk

 

konkursi za radna mjesta

 

uzk

Mreža za upravljanje ljudskim resursima

 

UZK

uzk

uzkuzk

Aktuelnosti

26.04.2021.

Online obuka “Inspekcijski nadzor”

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom obuka iz Specifičnog programa obuke za unapređivanje znanja i vještina iz oblasti inspekcijskog i komunalnog nadzora na lokalnom nivou. Druga obuka iz programa će biti „Inspekcijski nadzor“ i realizovaće se 27. aprila 2021. godine, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova.

više...
23.04.2021.

Ispit za sticanje sertifikata unutrašnjeg revizora u javnom sektoru

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja i Uprava za kadrove organizuju ispit za sticanje sertifikata unutrašnjeg revizora u javnom sektoru, u skladu sa Pravilnika o programu i načinu polaganja ispita za sticanje sertifikata unutrašnjeg revizora u javnom sektoru („Službeni list Crne Gore”, broj:071/19).

više...
22.04.2021.

Online obuka Zabrana diskriminacije

Uprava za kadrove i kancelarije Evropske Unije i Savjeta Evrope u Crnoj Gori, u okviru programa Horizontal Facility za Zapadni Balkan i Tursku 2019 -2022 (faza II), 23.04. 2021. godine, preko Zoom platforme, organizuju online obuku “Zabrana diskriminacije”, sa početkom u 13.00 časova.

više...
21.04.2021.

Prezentacija Upitnika o zadovoljstvu zaposlenih u javnoj upravi

Prezentacija Upitnika o zadovoljstvu zaposlenih u javnoj upravi

Danas je u Upravi za kadrove održana online prezentacija Upitnika o zadovoljstvu zaposlenih u javnoj upravi koji će biti pilotiran u četiri institucije, Ministarstvu javne uprave, digitalnog društva i medija, Upravi za kadrove, službi Skupštine i opštini Kolašin.

više...
19.04.2021.

Online obuka “Komunalni nadzor”

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom obuka, predviđenih Kalendarom obuka lokalnih službenika i namještenika za period januar-jun. Prva od tri obuke iz Specifičnog programa obuke za unapređivanje znanja i vještina iz oblasti inspekcijskog i komunalnog nadzora na lokalnom nivou će biti „Komunalni nadzor“ i realizovaće se 21. aprila 2021. godine, preko Zoom platforme, sa početkom u 09.00 časova.

više...