Мања слова Већа слова РСС
узкузк
>

Датум провјере кандидата по јавном конкурсу за потребе - Фонда за здравствено осигурање Црне Горе - објављено дана 01.10.2021. године

Датум објаве: 01.10.2021 14:37 | Аутор: узк

Испис Штампај страницу


Поштовани кандидати,
Обавјештавамо вас да ће се провјера компетенција, знања и способности кандидата који испуњавају услове јавног конкурса који је Управа за кадрове, дана 13.08.2021. године објавила за потребе Фонда за здравствено осигурање, за радна мјеста помоћник/ица директора/ице - Сектор за уговоре и нормативне послове Стручне службе Фонда; помоћник/ица директора/ице - Сектор за планирање и контролу спровођења уговора даваоца здравствених услуга; помоћник/ица директора/ице - Сектор за накнаду штете, заступање и имовинско-правне послове; помоћник/ица директора/ице - Сектор за информационе технологије и размјену података интегралног информационог система здравства, одржати дана 11.10.2021. године (понедељак) у просторијама Управе за кадрове, са почетком у 8.30х, када ће се спровести тестирање у писаној форми (израда писаног рада) и у 10.00х структурирани интервју.


Провјеру компетенција, знања и способности кандидата врши Комисија.

Провјера компетенција, знања и способности кандидата који испуњавају услове конкурса за попуну радног мјеста из категорије високи руководни кадар спроводи се сходно условима јавног конкурса, а у складу са Уредбом о критеријумима и ближем начину спровођења провјере знања, способности, компетенција и вјештина за рад у државним органима ("Службени лист Црне Горе", бр. 50/18, 34/19 и 08/21).

Поступак провјере почиње тестирањем у писаној форми.

Тестирање у писаној форми подразумијева израду писаног рада који садржи сагледавање приоритета и предлога за унапређење процеса рада, односно стања у области рада за коју се кандидат именује, односно поставља.

Структурирани интервју се спроводи са сваким кандидатом који је остварио више од 50% бодова на тестирању у писаној форми.

На структурираном интервјуу кандидат пред свим члановима Комисије излаже писани рад, након чега се кандидату постављају питања.

На структурираном интервјуу оцјењују се компетенције: лидерство; усмјереност на резултате; сарадња; комуникација и иновативност.

Поступку провјере компетенција, знања и способности могу приступити само кандидати са Листе кандидата који испуњава услове предметног конкурса:

- ВЛАДИМИР ОБРАДОВИЋ
- МИЛИЦА ВУЈОВИЋ ЛАИНОВИЋ
- РУЖИЦА МИЛУТИНОВИЋ ЂУРИШИЋ
- МИРОЉУБ ВОЈИНОВИЋ
- МАРКО ИВАНОВИЋ
- ВЕЉКО ВУКОВИЋ
- ЛЕЈЛА РЕКОВИЋ
- ВЛАДИМИР РАКОЧЕВИЋ
- ВЕЛИМИР ЛАЗАРЕВИЋ


Напомињемо да је неопходно да кандидати, прије почетка провјере, Комисији дају на увид личну карту или другу личну исправу (са фотографијом).

Контакт особа: Владана Мирановић
Бр.тел: 067/885-558