Manja slova Veća slova RSS
uzkuzk

uzk

O Sektoru

Stručno osposobljavanje i usavršavanje kao i razvoj kadrova predstavljaju ključnu kariku u oblasti upravljanja ljudskim resursima i sistemsku funkciju organa za upravljanje kadrovima.

Sektor za obuku i razvoj kadrova od svojih početaka strpljivo gradi sistem kontinuiranog stručnog osposobljavanja i usavršavanja,

Rad u Sektoru orijentisan je strateški, vrše se analize strateških dokumenata, zakona i drugih propisa, sprovedenih obuka, radionica i seminara kao i drugih oblika edukacije, čime se obezbjeđuju povratne informacije koje su ključne za uspostavljanje osnova za kreiranje sadržine programa obuke.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u realizaciji različitih programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika, organ za upravljanje kadrovima se sve više okreće programima neformalnog obrazovanja odraslih.

Vještine neophodne za postizanje dobrog poslovnog rezultata mogu se naučiti, uvježbati i primijeniti u svakodnevnom radu i praksi uz pomoć obuke ili treninga. Krajnji cilj svake obuke je sticanje i unaprijeđenje poslovne vještine, sticanje osnovnih znanja i iskustava, kao i alata kojim se može stimulisati inoviranje poslovnog okuženja. Obuka pomaže organima da učine zaposlene kompetentnim za obavljanje svakodnevnih radnih zadataka.

Drage kolege, državni i lokalni službenici i namještenici, pozivamo vas da, kroz različite programe, uzmete učešće u procesu stručnog osposobljavanja i usavršavanja.

Obezbijedite kontinuiranu primjenu naučenog u radnom okruženju. Usavršavajući se i obrazujući, ulažite u sebe i instutucije u kojima ste zaposleni jer je to investicija čiji su efekti i rezultati na buduće poslovne rezultate najvidljiviji

Mi smo tu da vam pružimo podršku!

Sektor za obuku i razvoj kadrova


Kontaktirajte nas:

SEKTOR ZA OBUKU I RAZVOJ KADROVA

Jadranka Đurković,
pomoćnica direktorice Uprave za kadrove
jadranka.djurkovic@hrma.me

Odsjek za analizu, planiranje i razvoj stručnog osposobljavanja i usavršavanja

+382 20 201 035


Stefan Radević, Načelnik
stefan.radevic@hrma.me

Mira Vlahović, samostalna savjetnica I
mira.vlahovic@hrma.meOdsjek za pripremu i sprovođenje programa obuka

+382 20 201 036
+382 20 201 055

Sonja Vojinović, načelnica
sonja.vojinovic@hrma.me

Tijana Vakirević, samostalna savjetnica I
tijana.vakirevic@hrma.me

Ana Zečević, samostalna savjetnica I
ana.zecevic@hrma.me

Milica Pejović, samostalna savjetnica III
milica.pejovic@hrma.me

Bojana Šćepanović, samostalna savjetnica I
bojana.scepanovic@hrma.me

Velimir Gvozdenović, samostalni savjetnik III
velimir.gvozdenovic@hrma.me

Milica Nikolić, samostalna savjetnica III
milica.nikolic@hrma.me