Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Aktuelnosti

16.12.2019.

Najava radionice „Mjerenje zadovoljstva zaposlenih“

Najava radionice „Mjerenje zadovoljstva zaposlenih“ Uprava za kadrove u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i uz podršku SIGMA-e organizuje dvodnevnu radionicu na temu „Mjerenje zadovoljstva zaposlenih „koja ce se odrzati dana 17. i 18. decembra sa pocetkom u 09 sati u hotelu Centre Ville u Podgorici.

06.12.2019.

Organizovane dvije obuke na temu "Integritet u postupku zapošljavanja zasnovanog na kompetencijama"

Uprava za kadrove je u periodu od 4. do 6.decembra 2019. godine u hotelu Palas u Petrovcu organizovala dvije obuke na temu "Integritet u postupku zapošljavanja zasnovanog na kompetencijama".

08.11.2019.

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i pomoćnica direktorice Jadranka Đurković borave u radnoj posjeti Finskoj

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i pomoćnica direktorice Jadranka Đurković borave u radnoj posjeti Finskoj

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i pomoćnica direktorice za obuku i razvoj kadrova Jadranka Đurković 7. i 8. novembra borave u radnoj posjeti Finskoj, budući da je ova zemlja, u okviru predsjedavanja Evropskom unijom, organizator i domaćin ovogodišnjeg sastanka direktora instituta i škola javne uprave (DISPA).

30.10.2019.

PRODUŽEN JAVNI POZIV ZA PREDAVAČE/TRENERE ZA REALIZACIJU PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA OBAVLJANJE POSLOVA MENADŽERA INTEGRITETA

Uprava za kadrove je produžila rok za prijavu predavača/trenera za realizaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integritete do 06. novembra 2019. godine. Nakon podnošenja prijava, slijedi intervju sa prijavljenim kandidatima.

15.10.2019.

Javni poziv za predavače/trenere Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz oblasti Programa i trenerske vještine, da se prijave za predavača/trenera za realizaciju obuka „Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta“.

11.10.2019.

Javni poziv za polaznike III ciklusa akreditovanog Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove je objavila javni poziv za polaznike III ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima. Svrha Programa je sticanje odnosno unapređivanje znanja i vještina iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i primjenjivanje istih u daljem radu. Program je namjenjen zainteresovanim državnim i lokalnim službenicima koji ispunjavaju uslove za prijavu.

11.10.2019.

Javni poziv za predavače/trenere za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Javni poziv za predavače/trenere za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz određenih oblasti i vještine potrebne predavaču/ispitivaču, da se prijave za učešće u postupku odabira predavača/ispitivača za realizaciju obuka iz akreditovanog „Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima“.

11.10.2019.

“Razvoj etike i integriteta u državnoj upravi“

Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu ENA-om organizuje obuku pod nazivom „Razvoj etike i integriteta u državnoj upravi“ koja ce se održati dana 14. i 15. oktobra 2019. godine u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore. Na seminaru će biti predstavljen značaj deontologije, glavni principi sukoba interesa, sprječavanja korupcije i sprječavanja prevara; takođe biće predstavljeni značajni alati za razvoj etike i integriteta za državne službenike u crnogorskoj državnoj administraciji.

27.09.2019.

Najava početka drugog ciklusa Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje

Uprava za kadrove i Generalni sekretarija Vlade organizuju drugi ciklus Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strateško planiranje, koji će početi u ponedeljak, 30. septembra 2019. godine u 9.00h u prostorijama Uprave za kadrove, kojeg će pohađati 35 službenika.

23.09.2019.

Studijska posjeta Sarajevu 19-20.09.2019. godine

Studijska posjeta Sarajevu 19-20.09.2019. godine

U okviru Respa šeme mobilnosti: razmjena znanja i iskustva kod elektronskog učenja – E learning, Uprava za kadrove je posjetila Agenciju za državnu službu Bosne i Hercegovine. U savremenoj metodologiji učenja, usljed rapidnog razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija, sve aktuelniji postaje koncept elektronskog učenja. Termin koji se često koristi za softver namijenjen elektronskom učenju je LMS (learning management system).