Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Aktuelnosti

19.05.2020.

Nastavak realizacije Programa obuke za sertifikaciju unutrašnjih revizora u javnom sektoru Crne Gore

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom Programa obuke za sertifikaciju unutrašnjih revizora u javnom sektoru Crne Gore...

02.03.2020.

PILOT PROGRAM: UVOĐENJE U POSAO ZA NOVOZAPOSLENI RUKOVODNI KADAR "NOVOZAPOSLENI RUKOVODNI KADAR U JAVNOJ UPRAVI CRNE GORE"

Uprava za kadrove uz podršku Twining projekta "Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnom sektoru Crne Gore", pripremila je Program obuke za lica koji su iz kategorije visoko rukovodni kadar.

02.03.2020.

“OBAVJEŠTENJE: IZMIJENJENI USLOVI JAVNOG POZIVA ZA PREDAVAČE/TRENERE PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA KOMUNIKACIJA S JAVNOŠĆU U JAVNOM SEKTORU”

Svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz određenih oblasti i vještine potrebne predavaču/treneru, da se prijave za učešće u postupku odabira predavača/trenera za realizaciju obuka iz akreditovanog „Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina komunikacija s javnošću u javnom sektoru “. USLOVI ZA PRIJAVU PO MODULIMA:

21.02.2020.

TOT radionica koja se odnosi na realizaciju Programa obuke u oblasti analize efekata - RIA

U hotelu Ramada se od 19.-21. februara, održava trodnevna TOT radionica koja se odnosi na realizaciju Programa obuke u oblasti analize efekata - RIA, a koju vode eksperti prof. Branko Radulović iz Beograda i prof. Radoje Cerović iz Podgorice.

07.02.2020.

Početak realizacije Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

U ponedeljak, 10. februara 2020. godine u Hotelu "Hilton" u Podgorici, otpočeće prvi ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta.

30.01.2020.

Poziv za prijavu za pohađanje Programa obuke za unutrašnjeg revizora u javnom sektoru Crne Gore

Poziv za prijavu za pohađanje Programa obuke za unutrašnjeg revizora u javnom sektoru Crne Gore Uprava za kadrove u saradnji sa Ministarstvom finansija organizuje sertifikaciju unutrašnjih revizora u skladu sa Programom obuke za unutrašnjeg revizora u javnom sektoru.

17.01.2020.

Najava trećeg ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove počinje sa realizacijom trećeg ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, koji će početi u srijedu, 22.januara 2020.godine u 9h u multimedijalnoj Sali Uprave za kadrove.

21.12.2019.

Održana radionica Mreže opštinskih projekt menadžera

Uprava za kadrove i Zajednica opština Crne Gore su 19 i 20. decembra 2019. godine u hotelu "Verde" u Podgorici organizovali radionicu Mreže opštinskih projekt menadžera.

17.12.2019.

JAVNI POZIV za polaznike PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA OBAVLJANJE POSLOVA MENADŽERA INTEGRITETA

JAVNI POZIV za polaznike PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA OBAVLJANJE POSLOVA MENADŽERA INTEGRITETA