Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Aktuelnosti

16.10.2018.

Održana obuka na temu "Google besplatni alati" - 16.10.2018.

U utorak, 16. oktobra, za zaposlene u Sektoru za obuku Uprave za kadrove, održana je obuka na temu "Google besplatni alati". Predavač na obuci bio je ...

05.10.2018.

Obuka „Primjena Zakona o upravnom postupku“ u opštini Ulcinj

U Opštini Ulcinj je u toku obuka „Primjena Zakona o upravnom postupku“ koju pohađa 23 službenika iz razlicitih organa lokalne uprave koji rade na poslovima upravnog postupanja. Obuka nudi učesnicima mogućnost da razmijene iskustvo iz prakse, ukažu na poteškoće u primjeni zakona i da zajedno sa predavačima kroz interaktivni pristup, riješe određene dileme.

05.10.2018.

Regionalna konferencija "Obuka i njen uticaj na razvoj državne uprave" u Prištini

Predstavnici Uprave za kadrove Leonora Dedivanovic, Ana Zacevic i Vukota Vujovic, prisustvuju Regionalnoj konferenciji "Obuka i njen uticaj na drzavnu upravu", koja se odrzava 4-5. oktobra u Pristini.

03.10.2018.

Realizovana obuka na temu „Postupak zapošljavanja„

Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu ENA-om kao i sa Francuskim institutom za javnu upravu uspješno je realizovala dvodnevnu obuku na temu Postupak zapošljavanja za lokalne službenike.

28.09.2018.

Najava Ceremonije otvaranja Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strategijsko planiranje

Najava Ceremonije otvaranja Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strategijsko planiranje Dana 1.10.2018 u prostorijama Uprave za kadrove biće održana svečana ceremonija otvaranja ...

28.09.2018.

Najava obuke "Postupak zapošljavanja za lokalne službenike"

Najava obuke „Postupak zapošljavanja„ Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu ENA-om kao i sa Francuskim institutom za javnu upravu organizuje dvodnevnu obuku na temu Postupak zapošljavanja za lokalne službenike.

24.09.2018.

Obuka "Zakon o upravnom postupku"

U Opštini Žabljak u toku je jednodnevna obuka „Zakon o upravnom postupku“. Obuka je namijenjena lokalnim službenicima koji postupaju u upravnim stvarima i koji dolaze iz različitih organa lokalne uprave.

20.09.2018.

Trening trenera - Okvir kompetencija i njegova primjena u procesu zapošljavanja

Dana 20. i 21. septembra, Uprava za kadrove organizuje Trening trenera - Okvir kompetencija i njegova primjena u procesu zapošljavanja. Trening je namijenjen zaposlenima u Upravi za kadrove.

19.09.2018.

Regionalni seminar “Kultura kao diplomatsko sredstvo”

Diplomatska akademija u Beču u saradnji sa Međunarodnom organizacijom za frankofoniju (MOF), organizuje Regionalni seminar “Kultura kao diplomatsko sredstvo”, u periodu od 5. do 9. novembra 2018. godine.

19.09.2018.

Priprema za preselekcione testove za prijavu na konkursima za EU – Verbalno, digitalno i apstraktno rasuđivanje i situaciona procjena

Državna škola za administraciju (ENA) u Parizu, organizuje seminar pod nazivom „Priprema za preselekcione testove za prijavu na konkursima za EU – Verbalno, digitalno i apstraktno rasuđivanje i situaciona procjena“