Manja slova Veća slova RSSuzkuzk

Aktuelnosti

17.04.2019.

EPALE konferencija "Fleksibilni programi učenja odraslih i razvoj ljudskih resursa"

Centar za stručno obrazovanje je 15-16.aprila 2019. godine u Kolašinu organizovao nacionalnu Epale konferenciju na temu: "Fleksibilni programi učenja odraslih i razvoj ljudskih resursa".

12.04.2019.

Održane obuke na nove teme Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Održane obuke na nove teme Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Zaštita i zdravlje na radu i dobrobit na radu teme su jednodnevne obuke za polaznike II ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima Uprave za kadrove koja je održana 11. aprila 2019. godine u prostorijama Skupštine Glavnog grada Podgorica. Branka Lakočević, predsjednica Upravnog suda Crne Gore, upoznala je polaznike sa pravnim okvirom zaštite zdravlja i dobrobiti na radu, nadzorom u ovoj oblasti, organizaciji rada i radnih procesa kao i pravima i obavezama zaposlenih.

10.04.2019.

Pisani test za polaznike Programa obrazovanja za sticanje kljucnih vjestina za upravljanje ljudskim resursima

Polaznici drugog cikusa "Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima" polagali su danas pisani test.

28.03.2019.

Ljetna škola WEASA 2019.

Varšavsko odjeljenje američkog think-tanka German Marshall Fund organizuje Varšavsku evroatlansku ljetnju školu (WEASA 2019), koja će se održati u Varšavi od 7- 17. jula 2019. godine.

19.03.2019.

Realizacija kurseva engleskog jezika

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom kurseva engleskog jezika namjenjenih državnim službenicima. Zainteresovani službenici kojima je u opisu poslova radnog mjesta ili budućih angažovanja, neophodno jačanje znanja engleskog jezika mogu se prijaviti na obuku isključivo putem Centralne kadrovske evidencije do 28.marta 2019.godine.

18.03.2019.

Održana radionica na temu „Standardi javnog konsultovanja“

Uprava za kadrove i Ministarstvo javne uprave uz podršku tima DEU projekta „Tehnička podrške razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade i NVO u Crnoj Gori" organizovali su radionicu na temu „Standardi javnog konsultovanja“, 15. marta 2019. godine u prostorijama Uprave za kadrove.

06.03.2019.

Početak realizacije II ciklusa Programa obrazovanja za sticanje kljucnih vjestina za upravljanje ljudskim resursima

Početak realizacije II ciklusa Programa obrazovanja za sticanje kljucnih vjestina za upravljanje ljudskim resursima

Uvodnom obukom na temu:"Poslovni ciljevi i poslovna kultura sa tačke gledišta ljudskih resursa", realizovane 05. marta 2019. godine, počeo je II ciklus Programa obrazovanja za sticanje kljucnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

04.03.2019.

Dodjeljene potvrde polaznicima prvog Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Svečana dodjela potvrda prvoj grupi akreditovanih polaznika Programa obrazovanja za sticanje ključne vještine za upravljanje ljudskim resursima, održana je danas u organizaciji Uprave za kadrove. U uvodnom dijelu govorili su ministarka javne uprave Suzana Pribilović, šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Aivo Orav, zamjenik ambasadorke Velike Britanije, Gevin Vesi i direktorica Uprave za kadrove, Svetlana Vuković.

02.03.2019.

Ceremonija dodjele Potvrda prvoj grupi kandidata koji su stekli ključne vještine za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove najavljuje svečanu ceremoniju dodjele Potvrda prvoj grupi kandidata koji su stekli ključne vještine za upravljanje ljudskim resursima nakon sto su pohađali Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima i položili ispit.

22.02.2019.

Završnica prvog ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Završnica prvog ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Polaznici prvog ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima polagali su 11. februara 2019. godine praktični dio ispita.