Мања слова Већа слова РССузкузк

Актуелности

09.05.2022.

Реализација трећег циклуса Програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета

Управа за кадрове 09. маја 2022. године, почиње са реализацијом трећег циклуса Програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета, са уводним семинаром на тему "Интегритет и етичке дилеме", који ће водити Алма Адровић из Министарства одбране и Соња Војиновић из Управе за кадрове.

07.04.2022.

Јавни позив за полазнике трећег циклуса Програма образовања за менаџере интегритета

Управа за кадрове организује трећи циклус Програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета, који ће почети са реализацијом 09. маја 2022. године.

08.03.2022.

Почео трећи циклус Програма обуке за унутрашњег ревизора у јавном сектору

Данас је у Управи за кадрове обуком из предмета ''Управљање и унутрашње контроле'' почео трећи циклус Програма обуке за унутрашњег ревизора у јавном сектору. Програм обуке похађа 25 полазника.

02.03.2022.

Листа предавача односно тренера за реализацију програма стручног оспособљавања односно усавршавања

Управа за кадрове је ажурирала Листу предавача односно тренера за реализацију програма стручног оспособљавања односно усавршавања, након спроведеног поступка селекције предавача односно тренера, на основу јавног позива објављеног 12. јануара 2022. године.

02.02.2022.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДАВАЧЕ ОДНОСНО ТРЕНЕРЕ - УПРАВЉАЊЕ ИПА СРЕДСТВИМА

Управа за кадрове објављује: ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДАВАЧЕ ОДНОСНО ТРЕНЕРЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СПЕЦИФИЧНОГ ПРОГРАМА ОБУКЕ У ОБЛАСТИ УПРАВЉАЊА ИПА СРЕДСТВИМА

17.01.2022.

Јавни позив за предаваче/тренере за реализацију Програма стручног оспособљавања и усавршавања

Управа за кадрове објављује јавни позив заинтересованим лицима која посједују знање и вјештине потребне предавачу односно тренеру да се пријаве у поступку селекције кандидата за предаваче односно тренере за реализацију програма стручног оспособљавања и усавршавања за теме...

01.12.2021.

Јавни позив за реализацију Програма обуке за унутрашњег ревизора у јавном сектору

Управа за кадрове објављује јавни позив заинтересованим лицима која посједују знање и вјештине потребне предавачу односно тренеру да се пријаве у поступку селекције за реализацију Програма обуке за унутрашњег ревизора у јавном сектору. Програм садржи четири предмета и сљедеће теме:

23.11.2021.

Одлука о избору предавача односно тренера за реализацију Програма образовања за стицање кључних вјештина комуникација са јавношћу у јавном сектору.

Након поступка селекције и припремних активности за спровођење Програма образовања за стицање кључних вјештина комуникација са јавношћу у јавном сектору донијета је Одлука о избору предавача односно тренера за реализацију Програма образовања за стицање кључних вјештина комуникација са јавношћу у јавном сектору.

17.11.2021.

Обука "Кадровско планирање и запошљавање на основу заслуга"

Обука "Кадровско планирање и запошљавање на основу заслуга"

Управа за кадрове, уз подршку Тwининг пројекта Европске уније, "Подршка управљању људским ресурсима у јавном сектору Црне Горе", реализовала је у Погорици, 16. и 17. новембра 2021. године, двије једнодневне обуке на тему „Кадровско планирање и запошљавање на основу заслуга“, за службенике који учествују у кадровском планирању и запошљавању државних и локалних службеника и намјештеника.

17.11.2021.

Продужен рок за пријаву предавача за Програм образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета

Управа за кадрове продужава рок за пријаву предавача односно тренера за реализацију Програма образовања за стицање кључних вјештина за обављање послова менаџера интегритета до 01. децембра 2021. године.